آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۶۱۵۱

دستگیری شبکه حرفه ای جعل مدارک تحصیلی در کرمان 

دادستان کرمان از دستگیری عوامل شبکه حرفه‌ای جعل مدارک تحصیلی در استان کرمان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان گفت: چندی پیش به دنبال ادغام دو بانک خصوصی و بررسی مجدد مدارک و سوابق کاری کارکنان، با مدرک جعلی یکی از آن‌ها مواجه شدند که با گشوده شدن پرونده و ادامه روند رسیدگی به مستندات ارائه شده، یک شبکه کاملاً حرفه‌ای در جعل حدود ۸۰۰ مدرک تحصیلی در مقاطع دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس و بالاتر فعالیت می‌کردند شناسایی شد.

او با بیان اینکه سرشاخه‌های این باند با اقدامات کاملاً حرفه‌ای صرفاً در محدوده استان کرمان فعالیت داشتند اظهار کرد: با دستور بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان، عوامل، مباشرین و معاونین در جرم جعل مدارک مذکور دستگیر و سایر متهمان نیز احضار شده‌اند تا پاسخگوی اتهامات وارده باشند.

بخشی بیان کرد: در بازرسی از منزل متهمان تعداد زیادی مدرک تحصیلی و تعداد زیادی از امهار دانشگاهی و سایر مؤسسات مرتبط کشف و ضبط شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار